De KweekVijver: waar jouw bedrijfsfeest écht tot leven komt

Een onvergetelijke dag

… tegen een onvergetelijk tarief. Jij zorgt voor goed gezelschap, wij regelen de rest. Jouw ideale bedrijfsfeest in een uniek, sfeervol en hip café. Uiteraard inclusief volledige service en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. En dat zonder ook maar één euro aan bijkomende kosten, bij een minimum bestedingsbedrag aan onze bar.

– Altijd een barman die volledig tot jouw dienst staat
– Wij ruimen naderhand voor je op
– Licht- en geluidsinstallatie, microfoon én groot tv-scherm inbegrepen
– DJ en catering in overleg mogelijk
– Goed bereikbaar met OV én auto

 

 

In een unieke omgeving

… ligt een café waar sfeer altijd op de eerste plek staat. Eigenaar Serge over wat zijn zaak speciaal maakt:

 

“In de KweekVijver draait alles om het creëren van jouw perfecte avond. Midden in het groene gebied dat de Kwekerij heet, bied ik je de ruimte om je eigen feest te organiseren, in een omgeving waar je je thuis voelt. Wij halen voldoening uit het faciliteren van deze omgeving en van blije gezichten aan de bar of op de dansvloer.” – Serge Veenendaal, eigenaar

Een geweldige ervaring!

… die je collega’s nog jaren bijblijft! We vroegen enkele van onze honderden gasten om zelf hun ervaringen te delen:

Alex van der Linden
Alex van der Linden
Read More
De Kweekvijver is een aanrader om je verjaardag te vieren. Wij hadden ongeveer 50 personen uitgenodigd, dit paste perfect in de sfeervolle omgeving. Dank aan Serge en zijn team!
Sanne Dijkgraaf
Sanne Dijkgraaf
Read More
Ik ben ontzettend blij dat ik Kweekvijver heb gekozen als locatie om ons stadsmerk te lanceren. De rauwe en inspirerende uitstraling past bij ons en droeg bij aan de sfeer van de avonden. We kregen van veel aanwezigen te horen dat ze aangenaam verrast waren en de samenwerking met Serge verliep super soepel. We konden onze gang gaan en de avond helemaal invullen hoe we dat wilden. Wat ons betreft een super geslaagd evenement waar we met een grote glimlach op terugkijken
Mons Broeksteeg
Mons Broeksteeg
Read More
Top plek waar ik een panelgesprek heb op kunnen nemen. De ambiance kwam perfect over op film! Snel schakelen en alles goed geregeld.
Leonie van Henten
Leonie van Henten
Read More
Met onze beroepsvereniging van 30 mensen een fijne presentatie kunnen geven met een aansluitende borrel. Goed geregeld en gelijk weer gereserveerd voor de volgende keer!
Frankie Tjoeng
Frankie Tjoeng
Read More
De lancering van UTRG was een groot succes, mede dankzij De Kweekvijver! De locatie bood de ideale setting voor ons expositiefeest, en dankzij Serge konden we snel schakelen, waardoor alles perfect verliep.
Previous
Next

Neem direct contact op

… en ervaar het zelf! Maak geheel vrijblijvend een afspraak om onze sfeer én koffie te komen proeven. Serge beantwoordt met alle plezier jouw vragen en vertelt je graag meer over zijn café. Tot snel!

Aantal mensen: 30

 

De Kweekvijver
Burgermeester Ter Pelkwijklaan 174
3582JW, Utrecht

030 – 207 2335

info@kweekvijverutrecht.nl